divendres, 18 de setembre del 2009

Les dones també fan caca

El títol és prou expressiu i un xic escatològic, a més d'alarmista. Però hem de ser persones obertes de mira i entendre que sempre es poden aprendre coses noves, que no tot el que donàvem per sabut ho sabem realment. Per una banda és una de les coses bones de l'ésser humà, la inquietud per aprendre, però per l'altra, al mateix temps, és una de les seves malediccions, perquè si ens aturem a pensar-hi ens adonarem que mai no podrem saber totes les coses que voldrem saber.


El cas és que investigacions recents apunten a que s'ha iniciat una tendència, entre les dones, a produir excrements. Sabíem que feien pipí, perquè acostumen a tenir-ne ganes més sovint, tenen menys capacitat per aguantar-se i hi van en grupets de com a mínim dues persones, però no teníem constància que també caguessin. Si ho feien, i pel que sembla ho fan, ho duien a terme d'una manera tan discreta i subtil, sense deixar rastre, que als homes ens era impossible adonar-nos-en. Però amb els anys van començar a arribar senyals alarmants:


Podríem pensar que és una broma de l'equip de realització, que el so està afegit després, però la reacció de les dones presents ens indicaria més aviat que l'espetec és real i que una d'elles, en principi la professora de la classe d'aeròbic, n'és la causant. Sigui com sigui, se'n van donar més casos, aquest cop a Europa:


Aquesta fa un moviment brusc i se li escapa el pet. És clarament d'ella, en aquest cas no n'hi ha dubte. Li fa gràcia, però la cosa és preocupant. Significa, vistes les proves, que hi ha activitat intestinal en les dones i fins i tot s'especula amb la possibilitat que facin cacones. El següent vídeo també és d'un pet. Aviso que pot ferir la sensibilitat d'alguns lectors.


Recupereu la respiració. Sí, és una dona que es tira un pet dins un jacuzzi, concretament en una de les edicions de Big Brother als Estats Units, i el pet ve amb sorpresa. El que s'anomena popularment "un pet amb cua". Si algú de vosaltres surt amb què ja sabia (me'n ric) que les dones cagaven i que per tant no se n'anirà a dormir havent après res de nou, li diré que, suposant que fos tan visionari que ja s'ho esperés, com a mínim estic segur que no havia vist mai ningú tirar-se un pet amb cua dins l'aigua. Per sort, en ser un programa de televisió que ho estava gravant, tenim aquest document de valor incalculable. I és que, senyores i senyors, diuen que caga el rei, caga el Papa, però de cagar ningú no se n'escapa.

1 comentari:

  1. Òndia, noi! Els publicistes porten dècades provant de demostrar que en les dones no hi ha res d'escatològic i et carregues la seva feina en un no-res.
    Per si no ho sabies: les dones no ens tirem pets, no. Així de senzill. El que passa és que estem "inflades" (de pets, d'acord, però és millor dir "gasos") i per fer marxar els gasos o bé punxen un globus inmens rosa o li mostren una capseta a un peix globus inmens.
    En segon lloc: les dones no menstruem, ni parlar-ne! Com a molt ens passem uns dies vivint en un camp, rodolant per la gespa, enmig d'una producció B dirigida per la Coixet, sent-ne el realitzador d'imatge l'Agatha Ruíz-de la Prada, mentres ens marquem unes coreografies que ja voldria algun productor de Bollywood.
    I en tercer i últim lloc: les dones NO fem caca. Ens resulta biològicament impossible. Ara, sempre hi ha les atrevides que com a molt fan el plan de "desafío", desafiant a la nostra pròpia naturalesa, imagina't! Es veu que hi ha especímens estranys que quan finalment ho aconsegueixen s'alegren perquè "han activat el trànsit".

    ResponElimina